Petitchef

Tofu ghioza

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1/2 pachet tofu (150 gr)

150 gr carne tocata(de preferinta porc)

2 linguri praz taiat  marunt

2 frunze de varza chinezeasca

1/2 legatura nira

1 lingurita mica usturoi ras

1 lingurita miga shioga  rasa

1 lingurita ulei de goma

1 lingurita soy  sos

sare,piper

Foi ptr ghioza

1/2 lingurita amidon

Preparare

  • Tofu se scurge bine de apavarza chinezeaca o taiem marunt si o stoarcem bine de apaintr-un castron mare amestecam toate ingredientelepe o foaie speciala de ghioza punem cate o lingurita din compozitie,umezim cu apa marginile foilor si apoi le unim.intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si prajim la foc mare pana capata culoare aurie.
  • Adaugam apoi 1/4 cana apa amestecat cu o 1/2 lingurita de amidon si continuam sa le fierbem acoperit aprox 5 mindaca apa nu a scazut complet scoatem capacul si mai prajim putin se serveste cu soy sos!

Poze

Tofu ghioza, poza 1
Tofu ghioza, poza 2
Tofu ghioza, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tofu fript / tofu a la plancha
Tofu fript / tofu a la plancha
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tofu pane cu sos de rosii
Tofu pane cu sos de rosii
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tofu cu sos de ciuperci
Tofu cu sos de ciuperci
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Tofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.