Petitchef

Tofu cu sos de ciuperci

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
400 g branza Tofu

200 g ciuperci

100 ml smantana


sare

piper

ulei

unt

cateva picaturi zeama de lamaie

Preparare

  • Branza tofu am portionat-o si am pregatit-o pe aburi. Mi s-a parut ca o face mai frageda, fara sa-i schimbe gustul si consistenta.
  • Sosul de ciuperci:
    ciupercile se taie în fasii subtiri si cu putin ulei si unt se distuie timp de cateva minute.
  • Se adauga si smantana, mararul tocat, cateva picaturi de lamaie si se condimenteaza. Se pune sosul de ciuperci peste branza si se serveste.
  • Daca nu ati pregatit branza pe aburi, atunci o puteti pune in sosul de ciuperci. Se acopera si se mai fierbe la foc mic, timp 5-6 minute. Se serveste fierbinte.

Poze

Tofu cu sos de ciuperci, poza 1
Tofu cu sos de ciuperci, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

01/12/2013

Super tare.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tofu ghioza
Tofu ghioza
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tofu fript / tofu a la plancha
Tofu fript / tofu a la plancha
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tofu pane cu sos de rosii
Tofu pane cu sos de rosii
6 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.