Petitchef

Tofu cu sos de ciuperci

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Branza tofu am portionat-o si am pregatit-o pe aburi. Mi s-a parut ca o face mai frageda, fara sa-i schimbe gustul si consistenta.
  • Sosul de ciuperci:
    ciupercile se taie în fasii subtiri si cu putin ulei si unt se distuie timp de cateva minute.
  • Se adauga si smantana, mararul tocat, cateva picaturi de lamaie si se condimenteaza. Se pune sosul de ciuperci peste branza si se serveste.
  • Daca nu ati pregatit branza pe aburi, atunci o puteti pune in sosul de ciuperci. Se acopera si se mai fierbe la foc mic, timp 5-6 minute. Se serveste fierbinte.

Poze

Tofu cu sos de ciuperci, poza 1
Tofu cu sos de ciuperci, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

01/12/2013

Super tare.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tofu ghioza
Tofu ghioza
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tofu fript / tofu a la plancha
Tofu fript / tofu a la plancha
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tofu pane cu sos de rosii
Tofu pane cu sos de rosii
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.