Welsh

Felul principal
Foarte ușor
25 min
1037 Kcal

Unul dintre preparatele iubite de galezi - „Welsh Rarebit”

Ingrediente

1

Materiale

  • vas mic termorezistent

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Welsh - Preparare etapa 1Faire chauffer la bière dans une casserole. Se rade cheddarul, se pune intr-un vas la foc mic si se amesteca pana se topeste. Se adauga mustarul, sarea si piperul si amesteca bine. Se ingroasa amestecand regulat.
  • Welsh - Preparare etapa 2Inmuiati painea sandwich in bere, apoi asezati felia intr-un vas termorezistent. Puneti felia de jambon deasupra.
  • Welsh - Preparare etapa 3Acoperiti complet cu crema de cheddar.
  • Welsh - Preparare etapa 4Se introduce la cuptor pentru 10 minute la 180° C.
  • Welsh - Preparare etapa 5Gata! Serviti alaturi de cartofi prajiti.

Punctează această reţetă

FAQ ❓

Ce este Welsh Rarebit și de ce este atât de popular?

Welsh Rarebit este un preparat tradițional galez, apreciat pentru combinația sa delicioasă de brânză cheddar topită, bere și condimente, servit pe o felie de pâine. Popularitatea sa provine din gustul său bogat și din ușurința de preparare.
Prepararea Welsh Rarebit durează aproximativ 25 de minute, incluzând 10 minute pentru pregătire și 15 minute pentru gătire.
Da, poți înlocui berea cu un alt tip de lichid, cum ar fi supa de legume sau apă, dar gustul va fi diferit. Berea adaugă o aromă distinctă și profundă preparatului.
Welsh Rarebit poate fi considerat vegetarian, dar conține brânză și, în unele variante, jambon. Poți omite jambonul pentru a-l face complet vegetarian.
Welsh Rarebit se potrivește excelent cu cartofi prăjiți, salate proaspete sau legume la grătar, care adaugă un contrast plăcut cu textura cremoasă a preparatului.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 1037Kcal
  • Carbo: 17.9g
  • Grăsimi: 73.7g
  • Grăsimi sat.: 41.3g
  • Proteine: 65.9g
  • Fibre: 2.8g
  • Zahăr: 6g
  • ProPoints: 27
  • SmartPoints: 37
Informații nutriționale pentru 1 porție (454g)

Echipamente de gătit

cuptor
Plită
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
5/5, 1 vot