Ingrediente: 500 g ficat de pui 1-2 cepe 4-5 catei de usturoi 2 lg de bulion sau 200ml de sos de rosii patrunjel verde sare si piper lapte(optional)...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 500 g ficatei de pui 300 g carnati subtiri 200 g smantana 150ml supa de pui, legume sau apa 2 linguri amidon sau 1 lingura de faina 1 legatura...
Ingrediente: Ficat de pui prajit 500 g. ficat, 2 linguri faina, 2,1/2 linguri unt sau untura de gaina. Sos Bechamel 5 linguri unt 5 linguri faina 500 ml lapte pu...
Ingrediente: 2 piepti de pui fara piele si dezosat , taiat cubulete o punga de taitei de orez (250 g) 2 lingurite de ulei de susan 2-3 linguri de pasta de susan, ...
Ingredientul principal al sosului Sriracha sunt ardeii chili; la prepararea lui sunt folosite doar ingrediente de cea mai de calitate si niciodata coloranti artificiali sau arome.