Ingrediente: 500 g ficat de pui 1-2 fire ceapa verde 200 g struguri albi si negri 2 linguri ulei 50 g lingura unt 100 ml vin sec 1 lingurita amidon 1 lg...
Daca preparatele culinare ar putea sa vorbeasca, ar fi minunat! Si daca am primi o scrisoare de departe, sa zicem din Mexic, Salsa ar scrie simplu...”Cu dragoste...”
Ingrediente: 500 g ficatei de pui 300 g carnati subtiri 200 g smantana 150ml supa de pui, legume sau apa 2 linguri amidon sau 1 lingura de faina 1 legatura...
Ingrediente: Ficat de pui prajit 500 g. ficat, 2 linguri faina, 2,1/2 linguri unt sau untura de gaina. Sos Bechamel 5 linguri unt 5 linguri faina 500 ml lapte...
Ingrediente: 2 piepti de pui fara piele si dezosat , taiat cubulete o punga de taitei de orez (250 g) 2 lingurite de ulei de susan 2-3 linguri de pasta de...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.