Petitchef

Friptura cu Porc, Usturoi - pagina 2

34 rețete
Rețetă Friptura de porc/roast pork/arrosto di maiale/

Friptura de porc/roast pork/arrosto di maiale/

(1 vot), (1)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: Una bucata carne de porc 4-5 catei de usturoi Ulei Apa/supa de legume Condimente:sare, piper, vegeta, paprika 1 carnat de casa(optional)
Rețetă Cotlet de porc in crusta de condimente

Cotlet de porc in crusta de condimente

(33 voturi), (5) , (14)
Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 500-600 g cotlet porc 2 lgt seminte de mustar galben si brun 2 lgt piper negru 2 lgt praf de usturoi o lgt sare mare 2 lgt boabe coriandru 1 lgt...
Rețetă Picioare porc la cuptor - adidasi

Picioare porc la cuptor - " adidasi "

(30 voturi), (3) , (5)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 4 picioare de porc 2 buc.ceapa de marime mijlocie 5 catei de usturoi 1 legatura de patrunjel verde 1 lingurita maghiran(majoranna) 1 tub de crema...
Rețetă Tochitura

Tochitura

(101 voturi), (9) , (96)
Felul principal Foarte ușor 20 min 24 min
Ingrediente: 700g pulpa de porc 400g costita 500g ficat porc 400g carnati afumati 700g rosii in bulion 1 borcan sare piper usturoi(dupa gust) branza de burduf...
Rețetă Iepure umplut, servit cu sos

Iepure umplut, servit cu sos

(18 voturi), (1) , (10)
Felul principal Foarte ușor 2 ore 20 min
Ingrediente: Un iepure inima ficatul rinichii lamanii 1 limba de porc 1 inima de porc 1 ceapa mare 300g ciuperci 1 ardei kapia verdeata 4 catei de usturoi 2...
Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate

(70 voturi)

Cu pasi repezi se apropie sarbatorile de iarna, Craciunul, Anul Nou si sarbatorile ce-i urmeaza, un prilej in plus pentru fiecare gospodina sa se gandeasca la masa festiva, ce bunatati sa mai nascoceasca, salate sa inventeze, fripturi sa impaneze dar in acelasi timp...

Rețetă Friptura de porc cu miere si mustar

Friptura de porc cu miere si mustar

(20 voturi), (1) , (19)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 1 kg carne de porc 2 linguri de miere 3 linguri de mustar cimbru 100 g vin alb demisec sare, piper 2 catei de usturoi
Rețetă Friptura de porc cu paste si sos chilli

Friptura de porc cu paste si sos chilli

(6 voturi), (1) , (4)
Felul principal Foarte ușor 1 h 15 m 20 min
Ingrediente: Pentru friptura: 800 g carne de porc (pulpa sau ceafa) sare, piper, mix condimente pentru preparate la - gratar Pentru paste: 300 g spaghete...
Rețetă Friptura de porc rece

Friptura de porc rece

Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 800 g file de porc sare piper 3 linguri ulei 1 ceapa 1 catel de usturoi 75 g spanac 100 ml vin alb 150 ml smantana 1 legatura patrunjel 3 linguri...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Pulpa de porc la tava cu sos de visine

Pulpa de porc la tava cu sos de visine

(17 voturi), (3) , (11)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: Ingrediente pentru friptura: 500 g pulpa de porc 3 catei de usturoi 200 ml vin rosu 3 rosii sare patrunjel verde 50 ml ulei sau untura de porc 1/2...
Rețetă Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

(2 voturi), (1)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 2,500 kg pulpa de porc usturoi ulei sare cimbru apa 1,500 kg cartofi 7 cepe medii
Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!

Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!

(25 voturi)

Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează