Petitchef

Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Felul principal
12 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

12

Preparare

  • Se spala carnea si se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac gauri cu cutitul in carne si se introduce usturoiul in carne pe ambele parti.
  • Se pune sare, cimbru, ulei, jumatate de cana de apa, se acopera vasul cu capacul si se introduce in cuptor. Se tine pana se rumeneste, dupa care se intoarce pe partea cealalta sa se rumeneasca si pe partea aceea.
  • Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert. Ceapa se curata, se taie patratele si se caleste in ulei. Cand cartofii sunt fierti, li se scurge zeama, se paseaza si li se adauga ceapa cu ulei cu tot amestecandu-se bine.


Întrebări:




Comentarii:

24/07/2015

"vasul de yena"? Iti cam bati joc si nici macar nu stii ce e aia yena! "Se fac gauri cu cutitul in carne si se introduce usturoiul in carne" Tu ai auzit de impanare? Halal gospodina, ai o incultura foarte vasta! Ma intreb, ce cauta aici asemenea diletante?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piure de mere la multiooker cookeo
Piure de mere la multiooker cookeo
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează