Petitchef

Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Felul principal
12 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 12
2,500 kg pulpa de porc


ulei

sare


apa

1,500 kg cartofi

7 cepe medii

Preparare

  • Se spala carnea si se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac gauri cu cutitul in carne si se introduce usturoiul in carne pe ambele parti.
  • Se pune sare, cimbru, ulei, jumatate de cana de apa, se acopera vasul cu capacul si se introduce in cuptor. Se tine pana se rumeneste, dupa care se intoarce pe partea cealalta sa se rumeneasca si pe partea aceea.
  • Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert. Ceapa se curata, se taie patratele si se caleste in ulei. Cand cartofii sunt fierti, li se scurge zeama, se paseaza si li se adauga ceapa cu ulei cu tot amestecandu-se bine.

Întrebări:




Comentarii:

24/07/2015

"vasul de yena"? Iti cam bati joc si nici macar nu stii ce e aia yena! "Se fac gauri cu cutitul in carne si se introduce usturoiul in carne" Tu ai auzit de impanare? Halal gospodina, ai o incultura foarte vasta! Ma intreb, ce cauta aici asemenea diletante?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de porc la cuptor
Pulpa de porc la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de porc cu ghebe
Pulpa de porc cu ghebe
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de porc la cuptor cu orez
Pulpa de porc la cuptor cu orez
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.