Petitchef

Friptura de porc rece

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Sarati carnea, piperati-o si prajiti-o in 2 linguri de ulei 18 minute. Tocati ceapa si usturoiul si caliti-le.
  • Adaugati spanacul, vinul, smantana si lasati sa fiarba. Adaugati patrunjelul si pasati. Incorporati smantana dulce.
  • Condimentati cu sare, piper, nucsoara. Serviti friptura cu sos. Friptura de porc rece

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa rece de castravete
Supa rece de castravete
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Friptura asortata (pasare, porc)
Friptura asortata (pasare, porc)
4 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Friptura de porc in saramura de bere
Friptura de porc in saramura de bere
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Friptura de porc cu ceapa
Friptura de porc cu ceapa
2 porții
45 min
Foarte ușor
2 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.