Petitchef

Friptura de porc rece

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
800 g file de porc

sare

piper

3 linguri ulei


1 catel de usturoi

75 g spanac

100 ml vin alb

150 ml smantana

1 legatura patrunjel

3 linguri smantana dulce

nucsoara rasa

Preparare

  • Sarati carnea, piperati-o si prajiti-o in 2 linguri de ulei 18 minute. Tocati ceapa si usturoiul si caliti-le.
  • Adaugati spanacul, vinul, smantana si lasati sa fiarba. Adaugati patrunjelul si pasati. Incorporati smantana dulce.
  • Condimentati cu sare, piper, nucsoara. Serviti friptura cu sos. Friptura de porc rece

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc la tava
Friptura de porc la tava
4 porții
2h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc cu legume la cuptor
Friptura de porc cu legume la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc elvetiana
Friptura de porc elvetiana
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa rece de castravete
Supa rece de castravete
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCum gatim corect o friptura – testul degetuluiCum gatim corect o friptura – testul degetuluiDovleacul placintar-rasfatul anotimpului receDovleacul placintar-rasfatul anotimpului rece

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei