Petitchef

Friptura de porc cu miere si mustar

Felul principal
8 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1 kg carne de porc

2 linguri de miere

3 linguri de mustar


100 g vin alb demisec

sare, piper

2 catei de usturoi

Preparare

  • Se spala bucatile de carne. Se face o pasta din miere, mustar, cimbru, sare si piper, ungem bucatile de carne cu acest amestec si le lasam acoperite 30 de minute.
  • Punem carnea la cuptor in putin ulei si o lasam la copt pana ce formeaza o crusta caramelizata dupa care adaugam vinul si usturoiul.Mai lasam pana ce se evapora aproape tot vinul.Se serveste cu garnitura de cartofi .

Întrebări:




Comentarii:

23/04/2014

Yami yam

(0) (0) Abuz
13/10/2011

Da, tot legumele romanesti fac fata cuptorului, multumim. Abia astept sa ajung acasa sa incing cuptorul. Super Florin S.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc cu mustar
Friptura de porc cu mustar
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Friptura de porc cu mere si miere
Friptura de porc cu mere si miere
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Friptura de porc in lapte
Friptura de porc in lapte
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.