Petitchef

Friptura de porc cu miere si mustar

Felul principal
8 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1 kg carne de porc

2 linguri de miere

3 linguri de mustar


100 g vin alb demisec

sare, piper

2 catei de usturoi

Preparare

  • Se spala bucatile de carne. Se face o pasta din miere, mustar, cimbru, sare si piper, ungem bucatile de carne cu acest amestec si le lasam acoperite 30 de minute.
  • Punem carnea la cuptor in putin ulei si o lasam la copt pana ce formeaza o crusta caramelizata dupa care adaugam vinul si usturoiul.Mai lasam pana ce se evapora aproape tot vinul.Se serveste cu garnitura de cartofi .



Comentarii:

23/04/2014

Yami yam

(0) (0) Abuz
13/10/2011

Da, tot legumele romanesti fac fata cuptorului, multumim. Abia astept sa ajung acasa sa incing cuptorul. Super Florin S.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
4 porții
15 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Friptura de porc cu mere si miere
Friptura de porc cu mere si miere
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Friptura de porc cu mustar
Friptura de porc cu mustar
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Friptura de porc cu paste si masline
Friptura de porc cu paste si masline
4 porții
40 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Cat de multa miere putem manca in fiecare zi?Cat de multa miere putem manca in fiecare zi?Friptura de miel de PasteFriptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: