Petitchef

Friptura de porc cu miere si mustar

Felul principal
8 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se spala bucatile de carne. Se face o pasta din miere, mustar, cimbru, sare si piper, ungem bucatile de carne cu acest amestec si le lasam acoperite 30 de minute.
  • Punem carnea la cuptor in putin ulei si o lasam la copt pana ce formeaza o crusta caramelizata dupa care adaugam vinul si usturoiul.Mai lasam pana ce se evapora aproape tot vinul.Se serveste cu garnitura de cartofi .

Rețete inrudite

YouTube

Macrou cu mustar



Întrebări:




Comentarii:

23/04/2014

Yami yam

(0) (0) Abuz
13/10/2011

Da, tot legumele romanesti fac fata cuptorului, multumim. Abia astept sa ajung acasa sa incing cuptorul. Super Florin S.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura usoara: ceafa de porc caramelizata in bere neagra!
Friptura usoara: ceafa de porc caramelizata in bere neagra!
2 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Friptura de porc cu mere si miere
Friptura de porc cu mere si miere
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Friptura de porc cu paste si masline
Friptura de porc cu paste si masline
2 porții
25 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Cat de multa miere putem manca in fiecare zi?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.