Petitchef

FRIPTURA DE PORC/ROAST PORK/ARROSTO DI MAIALE/

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Bucata de carne se spala bine, apoi se sareaza si pipereaza, se freaca cu paprika si se prajeste pe toate partile in ulei, dupa care se adauga apa(in vas, peste carne),cam 2 cani, se adauga vegeta si usturoiul taiat feliute.
  • Se lasa sa fiarba o ora la foc mic si vasul acoperit cu capac.
    Dupa o ora carnea o scotem pe un fund de lemn, o taiem felii si o punem inapoi in vas.
  • Se da focul mai tare ,punem si carnatul ,taiat bucatele, si lasam pana scade apa si carnea se rumeneste un pic.Se serveste cu garnitura de cartofi piure si muraturi.

Rețete inrudite

YouTube



Poze

FRIPTURA DE PORC/ROAST PORK/ARROSTO DI MAIALE/, poza 1
FRIPTURA DE PORC/ROAST PORK/ARROSTO DI MAIALE/, poza 2
FRIPTURA DE PORC/ROAST PORK/ARROSTO DI MAIALE/, poza 3
FRIPTURA DE PORC/ROAST PORK/ARROSTO DI MAIALE/, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc cu legume la cuptor
Friptura de porc cu legume la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc pe pat de legume
Friptura de porc pe pat de legume
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto de coquillettes
Risotto de coquillettes
4 porții
30 min
Foarte ușor
2.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei