Petitchef

Picioare porc la cuptor - " adidasi "

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 picioare de porc

2 buc.ceapa de marime mijlocie

5 catei de usturoi

1 legatura de patrunjel verde

1 lingurita maghiran(majoranna)

1 tub de crema gulyas(gulas)

2 linguri mari de untura ptr. prajit

250 ml vin alb(demisec)

1 l supa de pui sau vita

si apa la nevoie

Preparare

  • Picioarele se spala si se curata. Se tau in doua.
    Se vor unge din abundenta cu crema de gulyas si se lasa la rece 1 ora.
  • Dupa ce stat la rece(macar 1 ora desi eu recomand sa le tineti de cu seara la rece ) Punem untura la incins si prajim picioarele de porc pe ambele parti. Le scoatem separat si in untura ramasa tragem si ceapa taiata cubulete.
  • Peste ceapa calita asezam inapoi picioarele prajite ,adaugam patrunjelul tocat,usturoiul feliat, ,supa,vinul,maghiranul,si apa si se da tava acoperita cu capac sau folie de aluminiu la cuptor si dupa aproximativ 2 ore le scoatem din cuptor (cand furculita patrunde usor in piciorul de porc inseamna ca sunt facute ).
  • Le servim cu garnitura de cartofi natur sau pireu de cartofi .

Poze

Picioare porc la Cuptor - Adidasi, poza 1
Picioare porc la Cuptor - Adidasi, poza 2
Picioare porc la Cuptor - Adidasi, poza 3
Picioare porc la Cuptor - Adidasi, poza 4
Picioare porc la Cuptor - Adidasi, poza 5
Picioare porc la Cuptor - Adidasi, poza 6
Picioare porc la Cuptor - Adidasi, poza 7
Picioare porc la Cuptor - Adidasi, poza 8

Întrebări:




Comentarii:

04/10/2014

De fapt se numesc pacele si se prepara cu totul altfel !

(0) (0) Abuz
15/06/2013

L

(0) (0) Abuz
28/08/2012

Am facut si eu reteta insa am adagat mai mult usturoi , au iesit bestiale, toata famila a mancat si a mai cerut insa nu a ma ramas nimic.va recomand aceasta reteta. Felicitari celui care a postat aceasta reteta.

(0) (0) Abuz
30/05/2012

Osa incerc si eu! numai nu stiu ce inseamna gulyas...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Picioare de porc caramelizate - chern chrouk kho tapeng
Picioare de porc caramelizate - chern chrouk kho tapeng
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciolan de porc la cuptor cu salata de cartofi
Ciolan de porc la cuptor cu salata de cartofi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pulpa de porc la cuptor
Pulpa de porc la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.