Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 1,5 kg cartofi 1 ou mare 300-350 g faina alba 1 praf de sare 1 praf de drojdie uscata aproximativ 20 de prune o oala in care se pune apa la fiert...
Ingrediente: 550 g faina 1 pac.(7g)drojdie uscata sau 20g proaspata 250 ml lapte caldut 50 g zahar 1 pac.zahar vaniliat 1 lamiie-coaja 2 oua 1 ls rom 50 g unt...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 3 cesti faina de orez glutinos 1 1/2 ceasca susan negru 1/2 ceasca zahar alb 3 lingurite ulei de susan 1/2 ceasca apa rece+1 litru apa rece pentru...
Ingrediente: 125 g orez, 350 ml lapte, 1 lingura stafide, 1 lingura lichior portocale, ½ portocala, 1 ou, 1 lingura unt, ½ lamaie, 35 g zahar, 25 g migdale, 1...