Petitchef

Gulas cu galuste

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

pt.galuste :

Preparare

  • Carnea se taie cubulete.Ceapa se taie sferturi mici , usturoiul se taie marunt , rosiile se decojesc si se taie cubulete.Ardeiul se taie cuburi mai mari.Morcovul se da pe razatoarea mare .
  • Carnea se caleste in ulei incins , apoi se scoate si se tine la cald.Se pune ceapa in uleiul ramas , se caleste pana devine transparenta , se adauga usturoiul , apoi se readuce in vas carnea.
  • Se adauga rosiile , ardeiul , morcovul , sosul de rosii , frunzele de dafin , boiaua , zaharul , chimionul , sare si piper si se acopera cu apa fierbinte.
  • Se lasa sa fiarba cca.1 1/2 ora , la foc mic , pana se fierbe carnea si scade zeama.
  • A facut galuste , pe care le-a fiert separat in apa cu sare , apoi le-a adaugat la gulas.A pus si un mot de smantana in farfurie.


Poze

Gulas cu galuste, poza 1
Gulas cu galuste, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gulas din carne de vita
Gulas din carne de vita
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gulas unguresc
Gulas unguresc
8 porții
2 ore
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum se fac galuste pufoase din gris? Cum se fac galuste pufoase din gris? Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.