Petitchef

Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg cartofi

1 varza rosie

4 oua

200 g branza

6 linguri gris


4 linguri amidon

nucsoara macinata

1 ceapa verde

4 cuisoare

2-3 linguri ulei

250 ml supa

75 ml otet

75 g nuci

sare

piper

zahar

marar verde -

Preparare

  • Cartofii se fierb in coaja cam 20 minute. Varza se feliaza fasii. Ceapa se curata si se infig cuisoarele in ea.
  • Se caleste ceapa intreaga si varza taiata in uleiul incins, cateva minute.Se adauga supa si otetul si se lasa sa fiarba la foc mic pina e fiarta varza.
  • Nucile se maruntesc si se adauga la varza impreuna cu nucsoara, sarea si zaharul.
  • Cartofii se decojesc, se paseaza si se amesteca cu galbenusurile, amidonul, sarea si piperul.
  • Ceapa verde se rade si se amesteca cu branza , mararul si un albus.
  • Din cartofi se fac galuste in mijlocul carora se pune o lingurita de branza, apoi se dau prin albusul batut, prin gris si se prajesc.
  • Se servesc alaturi de varza rosie.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Galuste de cartofi
Galuste de cartofi
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulou cu branza raclette
Rulou cu branza raclette
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
3.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Varza rosie - medicament imunostimulatorVarza rosie - medicament imunostimulatorMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: