Churros sunt de origine mexicans si se fac mai usor decat ai crede! Le-ai vazut cu siguranta in celebrele palariute mexicane "Sombrero" servite cu diferite sosuri sau ciocolata. Aflati de la noi ca se pot face foarte usor si acasa.
Cantitatea de zahar care se pune in apa lipseste din reteta.
Răspuns:
In aluat nu punem zahar, doar la servire. intrucat poate si combinat cu sosuri dulci, picante sau ciocolata, recomandam ca in preparare sa nu se adauge zahar.
Comentarii:
TONTONEL,
05/11/2017
Biscuitii bunicii se faceau cu untura si aluatul se framanta, nu se oparea in nici un caz.Reteta si modul de preparare sunt foarte asemanatoare, cu aceea pentru gogoselele de ecler, doar ca pentru ele se folosesc mai mullte oua. Forma o gasim la accesoriul pentru biscuitii de casa de la masina de tocat. In plus, cred ca este foarte nepotrivit sa injuri, dovedind astfel........
Comentarii:
Biscuitii bunicii se faceau cu untura si aluatul se framanta, nu se oparea in nici un caz.Reteta si modul de preparare sunt foarte asemanatoare, cu aceea pentru gogoselele de ecler, doar ca pentru ele se folosesc mai mullte oua. Forma o gasim la accesoriul pentru biscuitii de casa de la masina de tocat. In plus, cred ca este foarte nepotrivit sa injuri, dovedind astfel........
CHURROS pe dracu,biscuiti stia ii face a bunica acum 50 de ani la masina de tocat....................auzi churros,de unde scoate ti astea
Churros sunt originar din Spania/ Portugalia, nu Mexic.
Excelent, si usor de preparat
Si de unde, mama dracului, luam noi forma de churros??? Ha? Hai, ziceti !
Mai SPYRAKE!! biscuitii lui bunicata se coceau in cuptor, asta se prajesc in ulei ce este greu de inteles