Petitchef

Cus - cus si amestec mexican

Felul principal
3 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Punem legumele la fiert in apa cu sare. Intre timp intr-o tigaie prajim cus-cusul.
  • Punem cele 2 linguri de ulei, apoi adaugam cus - cus-ul, il lasam sa se prajeasca usor, nu trebuie prajit prea mult, dupa care adaugam apa fierbinte in care au fiert legumele atat cat sa-l acopere si-l lasam pana fierbe si el, daca mai este nevoie completam cu apa.
  • Cand a fiert punem si legumele peste el si mai fierbem cateva minute impreuna.
    Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Quesadilla - preparat culinar mexican cu nume spaniol Quesadilla - preparat culinar mexican cu nume spaniol Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: