Ingrediente: 125 g ciocolata amaruie 100 g margarina Rama 2 oua 200 g zahar putina sare 1 plic vanilie 150 g faina 100 g miez de nuca prajit sau alunde de padure ...
Ingrediente: 8 oua 150 g zahar 100 ml cafea concentrata 200 g unt 180 g faina 100 g nuci taiate bucatele 1 praf de copt 1 esenta de rom pt glazura 100 g ciocolat...
Ingrediente: Pentru negresa : 4 linguri de faina 3 linguri zahar 1 lingurita cacao 1/2 lingurita praf de copt 1 ou mic 3 linguri de lapte (3-4 2 linguri ule...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 150 g ciocolata amaruie 125 g unt 2 oua 100 g zahar 100 g faina 1/4 lingurita praf de copt 200 g mascarpone cacao dulce oua mici de ciocolata umplute...
Ingrediente: 250 ml lapte 220 g faina 125 g zahar granulat 5 linguri de miere de albine poliflora 1 lingurita bicarbonat 30 g cacao pudra 125 g unt 2 oua optiona...
Negresa este una dintre cele mai prajiturile de casa cel mai usor de facut. Este ieftina, rapida si pe placul tuturor, de la mici la mari. Pentru ca este un dulce preferat de aproape toata lumea, exista si varianta „de post”.
Ingrediente: 320 gr de ciocolata amaruie 240 g de unt 200 g de faina 320 g de zahar 6 oua un plic praf de copt un praf de sare 160 g de cocos 300 ml de lapte conde...