Petitchef

Negresa cu banane

Desert
8 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

blat:

Pentru crema:

Pentru sosul de ciocolata:

Preparare

  • Blat:
    toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei pentru o reusita buna. Separam ouale, batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si batem in continuare pana nu se mai simte niciun cristal de zahar.
  • Adaugam galbenusurile, unul cate unul. Separat cernem cacaua, faina si praful de copt. Le incorporam treptat, cu miscari de jos in sus, in spuma de ou. Fixam inelul de tort la 20-23 de cm, cum vreti voi de inalta prajitura. Ungem forma cu ulei si turnam compozitia. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 gradeC, pentru 25-30 minute.
  • Lasam blatul sa se raceasca pe un gratar. Preparare crema: din lapte, zahar si praful de budinca preparam o crema. Le fierbem pe foc mic pana se ingroasa. Lasam budinca sa se raceasca bine. Margarina Rama trebuie sa fie la temperatura camerei.
  • Lasam blatul sa se raceasca pe un gratar. Preparare crema: din lapte, zahar si praful de budinca preparam o crema. Le fierbem pe foc mic pana se ingroasa. Lasam budinca sa se raceasca bine. Margarina Rama trebuie sa fie la temperatura camerei.
  • Fierbem ingredientele pentru sos pana devine dens si lucios. Cat este caldut in intindeti peste prajitura.


Poze

Negresa cu banane
Negresa cu banane - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa cimitir halloween
Negresa cimitir halloween
8 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa vegana
Negresa vegana
8 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Negresa cu kit kat ®
Negresa cu kit kat ®
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Negresa fara unt
Negresa fara unt
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului 25 de curiozitati despre banane 25 de curiozitati despre banane

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează