Petitchef

Negresa cu glazura de ciocolata (chocolate brownie)

Felul principal
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

pentru sirop:

Preparare

  • Topiti untul impreuna cu mierea intr-un ibric, apoi lasati la racit. Atentie sa nu ardeti untul, topiti la flacara mica amestecand mereu. In alt vas amestecati toate ingredienteel uscate .
  • Intr-un bol mai mare mixati ouale cu laptele, apoi adaugati ingredientele uscate si la urma untul topit. La urma, dati mixerul la viteza maxima sa va asigurati ca s-au incorporat bine toate ingredientele si nu s-au format cocoloase de faina.
  • Intr-un bol mai mare mixati ouale cu laptele, apoi adaugati ingredientele uscate si la urma untul topit. La urma, dati mixerul la viteza maxima sa va asigurati ca s-au incorporat bine toate ingredientele si nu s-au format cocoloase de faina.
    Daca il coaceti in tava mare dreptunghiulara o sa aiba aproximativ 4 cm inaltime.
  • Intr-un ibric amestecati toate ingredientele. Si fierbeti la foc mic amestecand constant aproximativ 5-10 minute.
  • Glazura este lichida, dar groasa. Daca fierbeti prea mult timp devine caramel.
  • Pentru siguranta cand vedeti ca incepe sa se ingroase, varsati cate o picatura de glazura intr-un pahar cu apa. Faceti teste pana cand picatura se intareste in contact cu apa.
  • Turnati glazura imediat pe blat, incepand de la mijloc spre margini. Lasati o ora sa se intareasca. Taiati toate marginile, apoi in forma dorita.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

30/08/2013

F buna !! mi-a iesit exact ca in foto si e delicioasa felicitari !!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/12/2013

Fffff buna

(0) (0) Abuz
30/03/2013

Din toate retetele de pe net despre prajitura "Negresa", aceasta m`a fascinat!
Multumesc tuturor gospodinelor care`si fac timp sa impartaseasca si altora din bucatariile lor extraordinare!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa cu glazura de ciocolata
Negresa cu glazura de ciocolata
4 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Negresa cu glazura de ciocolata.
Negresa cu glazura de ciocolata.
6 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Negresa cu ciocolata si glazura
Negresa cu ciocolata si glazura
8 porții
1 h 30 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa de Paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de Paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Negresa fara unt
Negresa fara unt
6 porții
35 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: