Ingrediente: 800 grame carne de pui deja preparata (se poate folosi un pui rotisat) taiata cubulete 1 ceapa tocata marunt 4 catei de usturoi pisati 2 linguri faina...
Ingrediente: Am folosit pentru paste: 1 dovlecel 2 morcovi 2 catei usturoi 200 ml gran cucina sos soia,sos teriyaki curry,ardei chilly Pentru pui; 2 piepti ...
Ingrediente: Am folosit pentru pulpe: 6 pulpe de pui dezosate 2 catei de usturoi 3 cepsoare mici sos soia,sos teriyaki curry,boia, 5 spices Pentru sos: 100 ...
Ingrediente: 400 g paste 400 g carne de pui ( piept, pulpe sau aripi) 300 g smantana 1 lingura de faina usturoi sare, piper, boia 1 lingurita marar taiat ulei...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 300 g tagliatele 4 pulpe de pui dezosate 8 buc ciuperci proaspete 20 ml ulei de masline 100 ml smantana 1 galbenus de ou 1 leg marar sare, piper, boi...
Ingrediente: 2 cani supa pui, 2 linguri ulei masline, 400 g carnat italian feliat, 2 catei usturoi, ½ lingurita nucsoara macinata, 350 g rapini, 350 g paste...