Petitchef

GNOCCHI CU PUI SI SOS DE GORGONZOLA

Felul principal
8 porții
20 min
30 min
Foarte ușor
253 Kcal

Ingrediente

8
Cost estimat: 1.89 (0.24€/porție)

Preparare

  • A respectat intocmai reteta,luata de pe un site italian,dar compozitia mea a fost moale..asa ca sa nu radeti de gnocchi mei, sunt urati, dar au fost gustosi.
  • Deci, cartofii se pun la fiert in coaja, apoi se lasa sa se raceasca si se curata de coaja si se piseaza ca si pentru piure.
  • Se adauga oul,sarea si faina si se framanta cu mana. Apoi formam gnocchi aici nu prea va pot da sfaturi, intrucat si mie mi-au dat batai de cap evetual ii puteti cumpara gata facuti.
  • Dupa ce i-ati facut ii puneti la fiert , la foc potrivit, iar cand ies la suprafata sunt gata. Ii scoateti cu o paleta si-i puneti direct in tava care urmeaza s-o bagati la cuptor.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 253Kcal
  • Carbo: 51.2g
  • Grăsimi: 1.1g
  • Grăsimi sat.: 0.3g
  • Proteine: 7.6g
  • Fibre: 3.3g
  • Zahăr: 2.9g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (169g)


Poze

GNOCCHI CU PUI SI SOS DE GORGONZOLA
GNOCCHI CU PUI SI SOS DE GORGONZOLA - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

07/02/2016

Unde este puiul si unde-i gorgonzola?am vazut numai cartofii cu care nu prea te-ai descurcat(dupa cum ai spus chiar tu)

(0) (0) Abuz
07/02/2016

Unde-i reteta ?

(0) (0) Abuz
07/02/2016

Reteta mea este cu totul alta; 2 cani apa ,9 linguri ulei se pun la fiert si cind fierbe se pune 1/2 faina se ia depe foc si se amesteca sa nu se faca gogolose apo se pune 1 ou. Se rastorna compozitia pe planseta si se fac petisoare mai lungi ,care se vor taia la lungimea de 2 cm. Se pune apa la fiert si cund fierbe apa se pun la fiert ,pina se ridica deasupra apei, se servesc ca garnitura linga carne ,s-au de ce nu si cu brinza ,varza calita , sos de ciuperci...etc. fff buni si gustosisi a doua zi.
Pofta buna . Cu drag va pup Maria.

(0) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 07/02/2016

?
????????????????????????

(0) (1) Abuz
13/04/2014

Eu fac reteta cu smintina de gatit si iese bine.

(0) (0) Abuz
01/02/2013

Excelent? Este prea putin spus.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
2 porții
24 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi de cartofi cu pesto
Gnocchi de cartofi cu pesto
4 porții
37 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Gnocchi alla sorrentina la tigaie
Gnocchi alla sorrentina la tigaie
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează