Petitchef

Pui la cuptor cu sos de fructe de padure si paste cu fasole verde

Felul principal
4 porții
30 min
1 oră
Foarte ușor
De regula nu imi place sa fac aceeasi mancare de mai multe ori si atunci mereu incerc sa aduc ceva nou sau sa combin alte arome pentru a face un preparat deosebit pentru cei dragi mie.

Initial aceste pulpe de pui m-au pus in mare incurcatura pentru ca nu prea stiam ce sa fac din ele nu aveam acasa nici foarte multe ingrediente dar ma gandeam ca totusi trebuie sa fac in asa fel incat sa fie si repede de facut dar si savuros. Am decis asupra sosului de fructe de padure si ma gandeam ca pentru a fi un prepa

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Am folosit pentru pulpe:

Pentru sos:

Pentru paste:

Preparare

  • Pulpele de pui le-am marinat in sos soia,curry, 5 spices,sos teriyaki si boia si le-am lasat asa cam o jumatate de ora.

    Intre timp am pus apa cu sare la foc pentru a fierbe putin fasolea verde inainte de a o amesteca cu pastele. Pastele le-am fiert la fel in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj.

    Pulpele de pui le-am bagat la cuptor 10 min la foc tare si apoi inca 20 min la foc mediu pentru a se patrunde bine.
  • Dupa ce pastele au fiert,intr-o tigaie am pus usturoiul si chorizo taiate marunt si le-am calit in putin ulei de masline, am adaugat apoi pastele si gran cucina impreuna cu putina apa in care au fiert pastele pentru a face un sos fluid.La sfarsit,inainte sa sting focul am adaugat si fasolea verde.
  • Am facut apoi sosul de fructe de padure: Am taiat marunt usturoiul si feliutele de carnat chorizo si le-am pus intr-o craticioara pe foc in uleiul incins, dupa ce aromele s-au eliberat am adaugat fructele de padure,pe care le-am lasat la fiert sa se inmoaie bine,apoi le-am zdrobit cu lingura de lemn ca sa se formeze sosul,am mai adaugat sos de rodii,apa de flor de portocal, curry,sos soia si lichiorul pina colada si am lasat sa fiarba pana a scazut un pic si sosul a inceput sa se lege.

    Pana la urma am fost foarte incantati de ceea ce a iesit,a fost si repede preparat si mai usor ca pentru seara cand evitam in general sa mancam mancaruri grele.

    Pofta mare!

Întrebări:




Comentarii:

Alex, 27/07/2018

O reteta duna am 14 ani si mi-a iesit =))

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/08/2013

Excelenta

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
01/08/2013

Nu-mi plac denumirile pe care le folositi!

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
danaszocs
Răspuns danaszocs:

??????????????

01/08/2013

Este o combinatie "trasnet", gadila in mod placut papilele gustative !!!!

(1) (0) Abuz
01/08/2013

Superb

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui la cuptor, cu legume si sos curry
Pui la cuptor, cu legume si sos curry
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Pui cu sos de curry la cuptor
Pui cu sos de curry la cuptor
8 porții
1h20m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui la cuptor cu sos de usturoi
Pui la cuptor cu sos de usturoi
4 porții
1h10m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1h40m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiCartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: