Petitchef

Paste cu carnati si rapini

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 cani supa pui,

2 linguri ulei masline,

400 g carnat italian feliat,

2 catei usturoi,

½ lingurita nucsoara macinata,

350 g rapini,

350 g paste fierte si scurse,

60 g parmezan.

Preparare

  • Supa de pui se pune la fiert pana isi reduce volumul la jumatate. Carnatul se caleste in ulei de masline timp de trei minute.
  • Se scurge grasimea din tigaie, pastrandu-se doar doua linguri.
  • Se adauga supa concentrata si rapini si se lasa sa fiarba doua minute.
  • Se adauga pastele si parmezanul, se amesteca bine si se serveste.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu ciuperci si usturoi
Paste cu ciuperci si usturoi
2 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paste cu sos de smantana si hribi
Paste cu sos de smantana si hribi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paste cu ciuperci si carnati
Paste cu ciuperci si carnati
4 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.