Petitchef

Tagliatele cu pui si ciuperci proaspete

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
300 g tagliatele

4 pulpe de pui dezosate

8 buc ciuperci proaspete

20 ml ulei de masline

100 ml smantana

1 galbenus de ou

1 leg marar

sare, piper, boia iute

3 catei de usturoi

75 g parmezan ras

Preparare

  • Se spala pulpele de pui, se taie cubulete mici si se pun la prajit in ulei de masline. Intre timp se pun tagliatelele la fiert in apa si sare. Ciupercile se curata de pielita si se taie cubulete apoi se adauga peste pui la prajit dupa ce acesta s-a rumenit.
  • Se curata usturoiul, se piseaza si se adauga in smantana alaturi de 1 galbenus de ou, sare, piper si boia de ardei iute. Se amesteca bine apoi se adauga marar tocat marunt. Cand tagliatelele au fiert se storc, se clatesc cu apa rece apoi se pun inapoi in oala pe foc si se aduga carnea de pui prajita cu ciuperci.
  • Se amesteca la foc mic si apoi se adauga sosul de usturoi cu smantana. Se mai lasa pe foc aproximativ 3 minute si se amesteca incet pentru a nu se prinde. Se servesc fierbinti presarate cu parmezan.
G Gatind cu Mira



Comentarii:

14/02/2013

Ffffffffff Buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui cu smantana si ciuperci
Piept de pui cu smantana si ciuperci
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Spaghete cu pui si ciuperci
Spaghete cu pui si ciuperci
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.