Ingrediente: pentru aluat faina 300 gr. zahar 75 gr. unt 130 gr. praf de copt 1 plic Umplutura: 200 gr.branza de vaci 200 gr.branza fagaras sau 100 gr.bra...
Ingrediente: Blat: 300 g biscuiti digestivi (am folosit de la Dobrogea cu aroma de scortisoara) 100 g unt topit. Crema: 600 g branza de vaci slaba; 150 g zahar;...
Ingrediente: Pentru o prajitura coapta intr-o forma rotunda de 22 cm aproximativ: 3 oua 160 g zahar 200 ml smantana lichida un pic de sare 60 g unt topit 125...
Ingrediente: 2 oua 9 linguri de zahar 9 linguri de ulei 9 linguri de lapte 12 linguri de faina 1 lingura praf de copt ( 1 pliculet) 500 g. braznza de vaca 4 oua s...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 4 ouă, 200 g zahăr, 7 linguri ulei, 50 ml lapte, 300 g făină, 10 g praf de copt, 10 g unt, 500 g prune, 250 g brânză de vaci, 2 albușuri, 100 g zahăr,...
Ingrediente: 200 g biscuiti digestivi cu ovaz; 100 g migdale; 120 g unt; 300 g zahar; 200 g afine; 2 lingurite amidon; 1100 g branza de vaci slaba; 4 linguri de fa...
Ingrediente: Foi: 7 linguri lapte 7 linguri ulei 6 linguri zahar un ou o lingurita bicarbonat o lingurita otet aprox.400 g faina 2 oua 500 g branza un pahar zahar...
Ingrediente: 650gr branza de vaci 6 linguri faina un plic de praf budinca de vanilie un pliculet praf de copt stins cu lamaie 200ml smantana lichida 5 oua 12 ling...
Nascuta din pura intamplare acum multe secole in urma, cand branza a fost lasata la maturat in pestere, branza albastra reprezinta astazi unul dintre cele mai renumite soiuri de branzeturi din lume, fiind considerata sortimentul de top al branzeturilor.
Ingrediente: 500 g branza de vaci 3 oua mici (sau 2 mari) 125 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 100 ml smantana 180 ml lapte 70 ml ulei 1 plic budinca vanilie marga...
Ingrediente: 500 g branza de vaci bine scursa 4 oua 200 gr zahar 100-150 g gris 1 lingurita praf de copt stins cu zeama de lamaiezahar vanilatvisine fara samburiu...
Ingrediente: Blat 6 oua 6 lg zahar 4 lg faina 2 lg cacao ½ praf de copt esenta vanilie Crema 500 g branza vaci 300 g smantana Un plic gelatina 6 lg zahar 3 lg mier...
Ingrediente: Pentru baza aluat : 250 g faina alba 1 ou (mare 2 oua mici) 80 g zahar pudra 100 g unt (margarina moale) Un praf de sare 1/2 lingurita praf de c...
Ingrediente: ptr.blatul inferior 300 g faina 50 g zahar 200 g unt 4 galbenusuri 1 plic praf de copt coaja rasa de la o lamaie 1 plic zahar vanilat umplutura : ...
Ingrediente: Aluat: 200 g zahar, 1 ou, 100 ml lapte, 100 ml ulei, un praf de sare, 300 g faina, 10 g praf de copt. Crema: 500 g branza de vaci, 2 oua, 100 g zahar...
Ingrediente: 300 g faina 7 oua 250 g +150-200 g zahar 18 linguri iaurt 18 linguri unt topit (ulei) 900 g ricotta 1 lingurita de bicarbonat coaja de lamaie 900 ...
Ingrediente: 500 g de aluat de patiserie zahar vanilat 500 g brânza 2 oua + 1 galbenus 3-4 linguri de zahar 50 g. stafide 40 ml lapte o priz de sare...