Ingrediente: 3 banane 30 gr de sirop de agave 145 gr de piure de arahide 125 ml lapte de migdale 260 gr de faina de orez (sau alta faina fara gluten) un plic ...
Ingrediente: 200 gr unt moale 100 gr zahar brun 50 gr zahar 2 oua o lingurita extract de vanilie o lingurita de bicarbonat de sodiu 270 gr faina un praf de ...
Ingrediente: Pentru prajitura: 2 avocado (185 gr) 200 gr de ciocolata de patiserie 100 gr zahar 2 oua 1 lingurita extract de vanilie 90 gr de faina 2 lingur...
Ingrediente: 3 oua 90 gr unt 50 gr de zahar brun 20 gr de zahar o lingurita extract de vanilie un praf de sare 100 gr faina 1/2 lingurita de praf de copt 3...
Ingrediente: Alatul de fursecuri: 100 g unt moale (tăiat în bucăți mici) 50 g zahăr alb 65 g zahăr brun 1 ou întreg 1 linguriță de extract de vanilie un praf...
Ingrediente: Blat : 150 g ciocolata amaruie 40 g unt 4 albusuri 2 galbenusuri 100 g zahar 60 g faina 1 varf sare 150 g ciocolata cu lapte 3 galbenusuri 1 albus 150...
Ingrediente: 200 g ciocolata neagra 125 g unt la temperatura camerei 200 g zahar 4 oua 4 linguri de faina crema ganache: 300 g ciocolata amaruie 300 ml frisca li...
Ingrediente: Blat: pentru o tava de 26cm/32 cm 6 oua 6 linguri zahar (180 gr) 3 linguri ulei 6 linguri faina 1/2 lingurita praf de copt coaja de portocala z...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Garnitura de branza: 250 g branza Philadelphia cu continut redus de grasime (15%) 50 gr zahar Pentru blat: 2 cani de faina (260 gr) un sfert de c...
Ingrediente: Blat: 10 albusuri, 5 galbenusuri, 10 lg zahar, 2 lg mac, 1 lingurita pref de copt, 10 lg faina. Crema: 500 gr mascarpone, 5 galbenusuri, 5 lg zahar, ...
Ingrediente: Pentru tort aveti nevoie de: 2 cani (280 g) faina alba 2 lingurite bicarbonat 1/4 lingurita sare 1/2 cana (115 g) unt la temperatura camerei 3/4 cana ...
Ingrediente: 6 oua, 3 lg apa, 150 gr zahar, 2 lg cacao, 1/2 lingurita praf de copt, 50 ml ulei, 6 lg pline de faina, 50 gr ciocolata taiata marunt, 200 gr visine f...
Ingrediente: 2 oua, 8 lg zahar, 1 lg untura sau 6 lg ulei (eu am folosit untura), 14 lg lapte, 16 lg faina, 1 praf de copt, 1 lg cacao, 8 buc biscuiti. Glazura: ...
Ingrediente: 200 g faina 100 g ciocolata amara (lapte) 1 plic praf de copt 140 g nuci (alune/migdale) 400 g dovleac copt 6 oua 150 g unt 240 g zahar brun 1...
Ingrediente: 1 borcan 400 g Nutella 50 g unt 3 oua 140 g faina 1/3 lingurita praf de copt 25 g cacao 2 pere 50 g alune de padure 2 linguri gem caise sau ma...
Ingrediente: Pentru Blat : 3 banane coapte 2 oua 120 ml lapte 250 ml apa calduta 275 g faina 250 g zahar 120 ml ulei 75 g cacao 1 pastaie de vanilie (sau ...
Ingrediente: un blat de cacao din 3 oua 3 linguri de zahar 1 lingura cacao si 3 linguri faina inca unul alb din 3 oua 3 linguri zahar 3 linguri faina,ptr.tava mi...