Pentru o prajitura extra moale si umeda, folositi banane zdrobite si integrate in aluat :-)
Pentru un plus de aroma, va sugeram sa adaugati si pepite de ciocolata. Iar in ceea ce priveste compozitia, nu va panicati pentru intolerante / alergii la gluten / lapte / ou, aceasta reteta este vegana si fara gluten ;-)
Ingrediente
8
Preparare
Pasati cele 3 banane pe o farfurie.
Adaugati-le intr-un castron impreuna cu siropul de agave, piureul de arahide si laptele de migdale. Amestecati.
Adaugati faina de orez, praful de copt, un praf de sare si pepitele de ciocolata. Amestecati.
Asezati aluatul intr-o tava de copt, patrata si coaceti timp de 25 de minute la 180° C.
Intepati interiorul prajoturii cu varful unui cutit. Daca acesta iese uscat, prajitura este gata! În caz contrar, coaceti inca 2-3 minute. Savurati!