Ingrediente: 1 pachet de foi filo (foi de brick) 100 gr unt (topit) 2 ouă 240 ml lapte 100 gr de zahăr 1 linguriță extract de vanilie 40 gr fistic Sirop: 100 gr...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 850 gr dovleac placintar 80 ml de lapte de nuca de cocos 70 gr zahar brun 1 lingurita scortisoara macinata 50 gr de faina de nuca de cocos (pentru...
Ingrediente: Pentru brownie: 200 gr ciocolata neagra 85 gr unt 50 gr zahar 50 gr faina 4 oua Pentru miezul de nuca de cocos: 250 gr nuca de cocos rasa 400 ml...
Ingrediente: 200 gr unt moale 100 gr zahar brun 50 gr zahar 2 oua o lingurita extract de vanilie o lingurita de bicarbonat de sodiu 270 gr faina un praf de sare...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: Pentru prajitura: 2 avocado (185 gr) 200 gr de ciocolata de patiserie 100 gr zahar 2 oua 1 lingurita extract de vanilie 90 gr de faina 2 linguri...
Ingrediente: 3 oua 90 gr unt 50 gr de zahar brun 20 gr de zahar o lingurita extract de vanilie un praf de sare 100 gr faina 1/2 lingurita de praf de copt 30 gr...
Ingrediente: Alatul de fursecuri: 100 g unt moale (tăiat în bucăți mici) 50 g zahăr alb 65 g zahăr brun 1 ou întreg 1 linguriță de extract de vanilie un praf de...
Ingrediente: 1 pahar de iaurt 2 pahare de zahar (masura de la paharul de iaurt) 3 pahare de faina (masura de la paharul de iaurt) 1 pahar de ulei (masura de la...
Ingrediente: 3 galbenusuri 4 linguri de zahar, dar puteti pune mai mult pentru a fi mai dulci 1 pachetel praf de copt 3 linguri de untura / unt 3 linguri de...
Ingrediente: 4 oua 7 linguri ulei 7 linguri zahar 1 pic amoniac faina cat cuprinde ( aluatul sa fie ca cel de pandispan ) mere rase ( cca. 7 mere potrivite )
Ingrediente: Pentru foi - 100 g zahar tos - 100 ml apa - 2 galbenusuri - 100 g zahar pudra - 1 plic praf de copt - 100 g margarina sau ulei - 450 g faina Pentru...
Ingrediente: 5 galbenusuri o cana (de apa) zahar pudra 2 foi mici de napolitana o cana zahar pudra o cana nuca tocata si prajita in cuptor un pachet unt