Ingrediente: 4 cotlete fara os 400 g rosii in bulion 2 felii sunca presata 50 g masline fara samburi 50 ml vin 2 catei de usturoi 50 ml ulei sare ,piper
Ingrediente: 3 felii cotlet de porc1 ceapa medie 50 ml vin 1 pahar de apa 3 linguri de pasta rosii 50 ml lapte 4 boabe piper 2 boabe enibaharsareuleifrunze...
Ingrediente: 5-6 felii cotlet de porc fara os 2 ardei capia 2 cepe 2 catei de usturoi 1 legatura patrunjel 200 g pasta de rosii 200 ml vin alb sec ulei sare piper.
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 6 cartofi 1 punga baby carrots congelati 3 cepe rosii mici 5 cotlete de porc fara os sare, piper, boia frunze de patrunjel ulei de masline
Doar 1 pahar de suc de rosii consumat pe zi asigura 70% din necesarul de vitamina C din organism. Sucul proaspat de rosii este considerat un adevarat miracol pentru sanatate.