Ingrediente: 300 gr cușcuș 400 gr de apă 7 linguri de ulei de măsline 400 gr fasole rosie (scursă) 1 roșie 1 morcov 2 fire de ceapa verde 12 ridichi de pri...
Ingrediente: 4 morcovi medii 1 mar curatat de coaja si seminte 1 catel de usturoi dat pe razatoarea mica 1 lingura de patrunjel tocat sare, piper proaspat macinat...
Ingrediente: pentru salata ochiometric 300g linte verde suc de la o jumatate de lamaie 1 morcov 1 ceapa mica ulei de masline sare, piper thina ca si sos pe...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g morcov, 500 g țelină, 500 g ceapă de apă, 500 g gogonele, 500 g gogoșari, 500 g ardei kapia, 500 g ardei gras, 150 ml oțet, 150 ml apă, 1 lingur...
Ingrediente: 1/4 varză albă, o ceapă mică roșie, 3 morcovi, 2 mere roșii, o legătură mică de pătrunjel, zeama de la o lămâie, o lingură muștar, 3 linguri maioneză,...
Ingrediente: Ne trebuie 1 kg ceapa 1 kg gogosari 1 kg ardei capia si grasi 0.5 kg morcov 1 kg de gogonele verzui-portocalii 2 borcane de mustar... 0.5l ulei, sare ...
Ingrediente: o jumatete kg dovlecei un ou ulei o lingurita mustar putina zeama de lamaie o ceapa usturoi sare, piper pentru ornat un varf de rosie si un morcov m...
Ingrediente: 2 morcovi o radacina patrunjel o salata iceberg un castron plin cu urzici curatate si spalate bine o legatura ceapa verde sare piper negru macinat o...