Ingrediente: 2 cartofi albi cu coaja subtire, nedecojiti dar foarte bine spalati jumatate de cartof dulce, decojit 2 oua 1/3-1/2 cana de telemea rasa o ceapa mica/...
Ingrediente: piure de cartofi 50 gr branza de oi 1 ou sare, piper 200 gr carne de pui fiarta ( pulpe sau piept de pui ) 1 ceapa mica 1 morcov mic 1/2 ardei rosu g...
Ingrediente: 4-6 cartofi noi spalati bine si taiati in doua, fierti 3 linguri de ulei de masline 2 catei de usturoi zdrobiti 500 g rosii cherry 1 lingura roz...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 kg cartofi 3-4 cepe mari O mana de ciuperci 2-3 felii cascaval afumat Un ou 2-3 linguri smantana Sare Piper nucsoara un cub de unt pentru tava de ...
Ingrediente: 1 foaie de aluat 4 cartofi mici, 200 g ciuperci 1 praz 3 oua 100 g branza rasa 50 g sunca afumata 1 cescuta de lapte ulei sare si piper....
Ingrediente: Pentru aluat ai nevoie de: 4 cartofi, 50 ml lapte, 1 lingura unt, 2 linguri faina, 3 oua, sare,piper Pentru umplutura ai nevoie de: 300 g spanac, 1 ...
Ingrediente: Crusta: 2 cani de cartofi rasi 1/4 cana ceapa tocata sare 1 ou batut Umplutura: o conopida o bucata de brocoli 2 oua o ceasca de lapte (de soia) o...