Petitchef

Tarte din cartofi cu spanac

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru aluat ai nevoie de:

Pentru umplutura ai nevoie de:

Preparare

  • Cureti cartofii,il speli,il foerbi si il pasezi.Adaugi in piureul obtinut laptele,untul,faina,galbenusurile,sare si piper dupa gust.
  • La final adaugi albusurile batute spuma si amesteci.Ungi cu unt forme de tarta,le tapetezi cu faina,pui aluatul de cartofi si le dai la cuptor pentru 25 de minute.
  • Cat timp se coc tartele,speli spanacul,il fierbi 5 minute in apa clocotita cu sare,apoi il scurgi si il toci.Faci un sos alb din unt,faina si lapte pe care-l fierbi pe foc pana se ingroasa,il dai deoparte si-l lasi sa se raceasca.
  • Amesteci sosul alb cu cascavalul ras si spanacul fiert si tocat si umplu tartele coapte.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Tarte din cartofi cu spanac, poza 1
Tarte din cartofi cu spanac, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

07/09/2015

E foarte delicioasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarte picante
Tarte picante
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tarte cu gem de gutui
Tarte cu gem de gutui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tarte tatin
Tarte tatin
3.5 / 5
Rețetă Tarte portugheze
Tarte portugheze
12 porții
55 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supă cremă de spanac-petitchef
Supă cremă de spanac-petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.