Petitchef

Tarta cu conopida, brocoli si branza

Antreuri
4 porții
40 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Crusta:

2 cani de cartofi rasi

1/4 cana ceapa tocata

sare

1 ou batut


Umplutura:


o bucata de brocoli

2 oua

o ceasca de lapte (de soia)

o bucata de branza - cascaval

cedar

2 linguri ulei de masline

o ceapa mare tocata

2 catei de usturoi

sare si piper

busuioc verde

- cimbru

boia

Preparare

  • Facem crusta amestecand toate ingredientele pe care le punem intr-un vas Jena uns cu ulei; coacem timp de 30 de minute, le ungem cu o lingura de ulei si le mai coacem 10 minute. O dam deoparte si presaram un strat de branza rasa.
  • Facem umplutura: calim in ulei ceapa si usturoiul, cu sare, piper, verdeata si condimente, cam vreo 5 minute.
  • Aduagam conopida si brocoli taiate in buchetele mici si le sotam cam vreo 10-15 minute. Le turnam apoi in crusta si radem deasupra branza din abundenta.
  • Batem ouale si le amestecam cu laptele, apoi le turnam peste tarta. Presaram boia de ardei si dam la cuptor pana se rumeneste.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu branza de capra si rosii
Tarta cu branza de capra si rosii
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta de cartofi cu branza,
Tarta de cartofi cu branza,
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tarta sarata cu ceapa si branza
Tarta sarata cu ceapa si branza
8 porții
55 min
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Tarta cu napi
Tarta cu napi
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta Regilor cu raclette
Tarta Regilor cu raclette
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.