Petitchef

Tarta cu conopida, brocoli si branza

Antreuri
4 porții
40 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Crusta:

Umplutura:

Preparare

  • Facem crusta amestecand toate ingredientele pe care le punem intr-un vas Jena uns cu ulei; coacem timp de 30 de minute, le ungem cu o lingura de ulei si le mai coacem 10 minute. O dam deoparte si presaram un strat de branza rasa.
  • Facem umplutura: calim in ulei ceapa si usturoiul, cu sare, piper, verdeata si condimente, cam vreo 5 minute.
  • Aduagam conopida si brocoli taiate in buchetele mici si le sotam cam vreo 10-15 minute. Le turnam apoi in crusta si radem deasupra branza din abundenta.
  • Batem ouale si le amestecam cu laptele, apoi le turnam peste tarta. Presaram boia de ardei si dam la cuptor pana se rumeneste.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta regilor cu raclette
Tarta regilor cu raclette
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tartă tatin cu șalotă și feta
Tartă tatin cu șalotă și feta
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu raclette
Tarta cu raclette
6 porții
1 h 30 m
Ușor

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează