Cine poate rezista unei mâncăruri fierbinți, cremoase, care se termină la prima mușcătură? Perfect pentru o cină în familie, o seară cu prietenii sau un prânz special, acest tip de rețetă are întotdeauna acel ceva în plus care îi cucerește pe toți.
În acest articol veți descoperi 12 preparate apetisante și irezistibile, ușor de făcut și cu un succes garantat. Idei care vor aduce la masă parfum, căldură și multă cremozitate, transformând fiecare masă într-un moment de plăcere pură.
Aici veți găsi toate rețetele de încercat
Pregătiți-vă să descoperiți rețete care combină gustul, confortul și convivialitatea, perfecte pentru a încânta deopotrivă tinerii și bătrânii... și pentru a primi numai complimente!
Astăzi ne aprofundăm în clasicele bucătăriei italiene cu o rețetă delicioasă de gnocchi alla sorrentina ! Această rețetă vegetariană se gătește în mod normal sub formă de gratin, în cuptor, dar vă oferim o versiune super ușor de făcut în tigaie cu...
Aligot este o specialitate gastronomica franceza potrivita pentru iarna, datorita continutului sau caloric. Este formata dintr-un piure de cartofi care este amestecat cu o branza moale numita Toma (o branza italiana, moale sau semi-tare, din lapte de...
Știți cât de mult ne place să vă oferim rețete ușoare și originale pentru aperitiv! De data aceasta, combinam dovleceii, șunca și brânză pentru un rezultat ultra gustos. Poftă bună!
Facut cu cartofi si garnisit cu branza Raclette + sunca, un rulou de care se va indragosti si ultima papila gustativa. Cine e pregatit sa testeze reteta?
Stiti reteta de Tian cu legume, pe care o facem vara datorita sezonului legumelor folosite, dar ce ar trebui sa facem cand vine iarna? Noi cei de la Petitchef avem solutia: Tian cu raclette ;-) Cartofi, pancetta, branza raclette. O mancare...
Italia nu duce lipsă de specialități, una mai delicioasă decât alta... Gratin de vinete cu parmezan este un gratin vegetarian simplu și delicios, ideal pentru a-i face pe cei mai reticenți să mănânce legume. Acest preparat reunește toate aromele...
Clasicele vinete umplute sunt la fel de bune ca întotdeauna! Aici, acestea sunt umplute cu carne tocată de vită, ceapă, usturoi, busuioc proaspăt și puțin piper pentru un plus de savoare. Odată umplute, sunt gratinate cu brânză mozzarella pentru o...
Cu tortilla și puțină imaginație, puteți pregăti un fel de mâncare care este întotdeauna un succes! După quiche-urile cu tortilla , astăzi le transformăm în rulouri cu gust de pizza : un strat bun de coulis de roșii asezonat, mozzarella topită,...
Toata familia adora croque-monsieur! Usor si rapid acest preparat insotit de o salata mixta nu va necesita multe ingrediente ;-) Pentru a-l face irezistibil, adaugati un pic de bechamel si cascaval ras. Reteta pas cu pas in videoclipul nostru si in...
În fiecare zi mă cufund în lumea gătitului, căutând noi rețete și arome pe care să le împărtășesc: de la preparatul bunicii până la cele mai noi tendințe alimentare. Lucrez în comunicarea alimentară de peste 10 ani!
Comentarii