Petitchef

Rulou cu branza raclette

Felul principal
6 porții
30 min
30 min
Foarte ușor
Facut cu cartofi si garnisit cu branza Raclette + sunca, un rulou de care se va indragosti si ultima papila gustativa. Cine e pregatit sa testeze reteta?

Ingrediente

Numarul de porții: 6
5 oua

450 gr cartofi


300 gr branza Raclette

4 felii de sunca presata

sare

piper

Materiale

razatoare
tava din silicon

Preparare

  • Etapa 1 - Rulou cu branza Raclette
    Decojiti cartofii si dati-i pe razatoare.
    Bateti ouale,adaugati sare si piper si amestecati cu cartofii rasi. Adaugati ceapa taiata marunt.
  • Etapa 2 - Rulou cu branza Raclette
    Turnati acest amestec intr-o tava de copt din silicon. Nivelati bine sa aveti o grosime uniforma.
  • Etapa 3 - Rulou cu branza Raclette
    Coaceti 30 minute la 180°C.
  • Etapa 4 - Rulou cu branza Raclette
    Intoarceti tava de silicon peste o hartie de copt si aranjati felii de branza Raclette pe ea. Acoperiti numai 2/3 din suprafata. Apoi, aranjați felii de șunca peste branza.
  • Etapa 5 - Rulou cu branza Raclette
    Rulati in timp ce strangeti putin. Puneti ruloul in cuptorul fierbinte, timp de 5 minute pentru a topi branza.
  • Etapa 6 - Rulou cu branza Raclette
    Gata!

Video

YouTube

Poze

Rulou cu branza Raclette, poza 1Rulou cu branza Raclette, poza 2Rulou cu branza Raclette, poza 3Rulou cu branza Raclette, poza 4

Observații:

Raclette: Aici am folosit o branza cu un gust delicat, dar puteti folosi si alte branzeturi, cum ar fi Reblochon.

Întrebări:

Unde pot găsi tava de silicon, sau dacă nu am asa o tava pe ce se poate pune sa nu se lipească compoziția... Mulțumesc anticipat

Răspuns:

Puteti alege orice tip de tava aveti, important e sa nu se lipeasca compozitia. Eventual puneti hartie de copt

Cartofi sint cruzi sau fierți?

Răspuns:

Cartofii se curata si dau pe razatoare.Apoi se introduc in cuptor. Initial cartofii sunt cruzi.




Comentarii:

Maria, 05/01/2019

Imi place

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Xxskulls, 27/06/2018

Super...

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
05/01/2019

Super misto !

(0) (0) Abuz
Lear, 23/06/2018

Branza Raclette am vazut o singura data in comert. Costa cat "lana de aur" din mitologie! Reblochon-ul, la fel! Ce rost are publicarea acestor retete? Sa vada lumea ca ne pricepem la tradus din limba franceza?

(2) (2) Abuz
03/02/2018

Buna pt cine nu are diabet ,colesterol etc

(1) (2) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de vinete si branza
Rulouri de vinete si branza
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rulou cu branza, sunca si salam
Rulou cu branza,sunca si salam
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Rulouri din cartofi cu branza
Rulouri din cartofi cu branza
4 porții
1h15m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tarta Regilor cu raclette
Tarta Regilor cu raclette
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: