Petitchef

Rulou cu branza Raclette

Facut cu cartofi si garnisit cu branza Raclette + sunca, un rulou de care se va indragosti si ultima papila gustativa. Cine e pregatit sa testeze reteta?

Felul principal
6 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

6

Materiale

  • razatoare
  • tava din silicon

Preparare

  • Etapa 1 - Rulou cu branza Raclette
    Decojiti cartofii si dati-i pe razatoare.
    Bateti ouale,adaugati sare si piper si amestecati cu cartofii rasi. Adaugati ceapa taiata marunt.
  • Etapa 2 - Rulou cu branza Raclette
    Turnati acest amestec intr-o tava de copt din silicon. Nivelati bine sa aveti o grosime uniforma.
  • Etapa 3 - Rulou cu branza Raclette
    Coaceti 30 minute la 180°C.
  • Etapa 4 - Rulou cu branza Raclette
    Intoarceti tava de silicon peste o hartie de copt si aranjati felii de branza Raclette pe ea. Acoperiti numai 2/3 din suprafata. Apoi, aranjați felii de șunca peste branza.
  • Etapa 5 - Rulou cu branza Raclette
    Rulati in timp ce strangeti putin. Puneti ruloul in cuptorul fierbinte, timp de 5 minute pentru a topi branza.
  • Etapa 6 - Rulou cu branza Raclette
    Gata!

Observații:

Raclette: Aici am folosit o branza cu un gust delicat, dar puteti folosi si alte branzeturi, cum ar fi Reblochon.



Echipamente de gătit

Cuptor

Poze

Rulou cu branza Raclette
Rulou cu branza Raclette - poza 2
Rulou cu branza Raclette - poza 3
Rulou cu branza Raclette - poza 4

Întrebări:

Unde pot găsi tava de silicon, sau dacă nu am asa o tava pe ce se poate pune sa nu se lipească compoziția... Mulțumesc anticipat

Răspuns:

Puteti alege orice tip de tava aveti, important e sa nu se lipeasca compozitia. Eventual puneti hartie de copt

Cartofi sint cruzi sau fierți?

Răspuns:

Cartofii se curata si dau pe razatoare.Apoi se introduc in cuptor. Initial cartofii sunt cruzi.




Comentarii:

Maria, 05/01/2019

Imi place

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Xxskulls, 27/06/2018

Super...

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 25/07/2020

EXCELENT!

(0) (0) Abuz
John_, 09/06/2020

Raclette, Reblochon....Ce ti-e si cu globarizarea asta...! Praf in ochi! Folositi fratilor felii de branza topita, la indemana oricui. Efectul e acelasi.

(0) (2) Abuz
11/01/2020

Am dat 5 stele pt cum arata. Cred ca a recomandat aceste tipuri de branza , ptr ca sunt singurele tipuri de branza din comert , care arata asa cum se vede in imagini dupa ce scoti din cuptor preparatul. Daca se foloseste o branza facuta de cioban , rezultatul este identic. Folositi cu incredere produsele traditionale. Dar cele autentic traditionale , nu contrafacute.

(1) (0) Abuz
Florica, 05/12/2019

ARATA EXCELENT , VOI FACE SI EU ! MULTUMESC PENTRU RETETA !

(0) (0) Abuz
05/01/2019

Super misto !

(0) (0) Abuz
Lear, 23/06/2018

Branza Raclette am vazut o singura data in comert. Costa cat "lana de aur" din mitologie! Reblochon-ul, la fel! Ce rost are publicarea acestor retete? Sa vada lumea ca ne pricepem la tradus din limba franceza?

(3) (4) Abuz
03/02/2018

Buna pt cine nu are diabet ,colesterol etc

(1) (3) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu somon si branza de capra
Rulouri cu somon si branza de capra
8 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulou cu oreo
Rulou cu oreo
10 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulou kinder bueno (buturuga kinder bueno)
Rulou kinder bueno (buturuga kinder bueno)
8 porții
2 h 2 m
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează