Facut cu cartofi si garnisit cu branza Raclette + sunca, un rulou de care se va indragosti si ultima papila gustativa. Cine e pregatit sa testeze reteta?
Decojiti cartofii si dati-i pe razatoare. Bateti ouale,adaugati sare si piper si amestecati cu cartofii rasi. Adaugati ceapa taiata marunt.
Turnati acest amestec intr-o tava de copt din silicon. Nivelati bine sa aveti o grosime uniforma.
Coaceti 30 minute la 180°C.
Intoarceti tava de silicon peste o hartie de copt si aranjati felii de branza Raclette pe ea. Acoperiti numai 2/3 din suprafata. Apoi, aranjați felii de șunca peste branza.
Rulati in timp ce strangeti putin. Puneti ruloul in cuptorul fierbinte, timp de 5 minute pentru a topi branza.
Raclette, Reblochon....Ce ti-e si cu globarizarea asta...! Praf in ochi! Folositi fratilor felii de branza topita, la indemana oricui. Efectul e acelasi.
Am dat 5 stele pt cum arata. Cred ca a recomandat aceste tipuri de branza , ptr ca sunt singurele tipuri de branza din comert , care arata asa cum se vede in imagini dupa ce scoti din cuptor preparatul. Daca se foloseste o branza facuta de cioban , rezultatul este identic. Folositi cu incredere produsele traditionale. Dar cele autentic traditionale , nu contrafacute.
Branza Raclette am vazut o singura data in comert. Costa cat "lana de aur" din mitologie! Reblochon-ul, la fel! Ce rost are publicarea acestor retete? Sa vada lumea ca ne pricepem la tradus din limba franceza?
Comentarii:
Imi place
Super...
EXCELENT!
Raclette, Reblochon....Ce ti-e si cu globarizarea asta...! Praf in ochi! Folositi fratilor felii de branza topita, la indemana oricui. Efectul e acelasi.
Am dat 5 stele pt cum arata. Cred ca a recomandat aceste tipuri de branza , ptr ca sunt singurele tipuri de branza din comert , care arata asa cum se vede in imagini dupa ce scoti din cuptor preparatul. Daca se foloseste o branza facuta de cioban , rezultatul este identic. Folositi cu incredere produsele traditionale. Dar cele autentic traditionale , nu contrafacute.
ARATA EXCELENT , VOI FACE SI EU ! MULTUMESC PENTRU RETETA !
Super misto !
Branza Raclette am vazut o singura data in comert. Costa cat "lana de aur" din mitologie! Reblochon-ul, la fel! Ce rost are publicarea acestor retete? Sa vada lumea ca ne pricepem la tradus din limba franceza?
Buna pt cine nu are diabet ,colesterol etc