Cornuletele de casa – simbol al meselor de sarbatoare

Deserturile de casa reprezinta inca o categorie apreciata si rara de dulciuri. Pe langa faptul ca stiti ce adaugati in compozitie, le faceti dupa gustul propriu: simple, cu gem sau dulceata, cu nuca, cu rahat sau de ce nu, cu ciocolata.
Aluatul fraged, care se topeste in gura si haina alba de zahar pudra sunt elementele caracteristice ale cornuletelor de casa.
Pentru unii dintre noi reprezinta un simbol al meselor de sarbatoare, un desert reprezentativ al copilariei.
Pregatite cu multa dragoste si din ingrediente sanatoase, cornuletele fragede devin alegerea perfecta pentru masa de festiva de Craciun sau de Anul Nou, si de ce nu, un dulce excelent de post.
Avem si noi o colectie de retete de cornulete de casa. Alegeti voi reteta care vi se potriveste, pregati-le cu dragoste si mancati-le cu pofta!

Cornulete fragede

Cornulete fragede cu rahat sau gem

Cornulețe cu gem

Cornulete cu gem si nuca

Cornulete cu gem de prune si nuca (reteta video)

Cornulete fragede (cu untura) a la diana

Cornulețe cu osânză

Cornulete cu gem

Cornulete cu nuca, de post

Cornulete super fragede de post

Cornulete cu mere (gem) din aluat cu bors

Cornulete umplute-bestial de gustoase

Cornulete pufoase cu rahat

Comentarii
fp
Excelent
anonymous
In primul rand cornuletele nu sunt de casa ci din faina, in al doilea rand ele constituie un desert, nicidecum un simbol, proasta mai poti fi!