Există brioșe pentru gustare, moi și parfumate, care oferă confort alături de o ceașcă de ceai. Și apoi, există brioșe sărate, perfecte pentru aperitive, picnicuri sau chiar pentru prânzurile din săptămână. Ușor de preparat, variabile la infinit, ele mulțumesc pe toată lumea — și nu necesită mai mult de 15 minute de pregătire.
Fie că sunt umplute cu afine, cu bucăți de ciocolată, cu brânză de capră sau cu dovlecel, ele au întotdeauna acea textură moale și adictivă care te face să vrei să le refaci din nou… și din nou. Iată 10 rețete de brioșe dulci și sărate de încercat cu ochii închiși!
Brioșele cu dovlecei la friteuza aer sunt o rețetă sărată rapidă și ușoară, perfectă pentru orice ocazie: de la micul dejun savuros la aperitive sau prânzuri la birou. Preparate cu dovlecei rași , ouă, skyr (sau iaurt grecesc), parmezan și...
Astăzi vă aducem o versiune mini a celebrei tartei cu afine din Pirinei : brioșele cu afine ! Acestea au tot farmecul acestei specialități montane, cu miez moale și gustul de afine, dar într-un format individual practic, ușor de folosit. Perfecte...
Aceste brioșe cu chorizo sunt perfecte pentru a adăuga o notă de condiment la aperitive sau picnicuri! Moi și delicios de picante, acestea combină textura topită a plăcintei, cu aroma picantă a chorizo. În plus, sunt ușor de preparat: în doar câteva...
Iată o idee originală și delicioasă pentru aperitive sau chiar mâncăruri complete: brioșele noastre cu roșii și miez de mozzarella! Pentru că da, brioșele nu sunt doar deserturi, pot fi savurate în multe feluri și sunt perfecte pentru a însoți o...
Pentru un aperitiv usor si original, incercati briosele noastre cu ton, rosie si feta! Puteti sa le luati la picnic sau sa le insotiti cu o salata mixta pentru o cina simpla.Urmati explicatiile noastre scrise, fotografiile si videoclipul.
Incercati aceste briose savuroase si vegetariene. O reteta usor de facut si gata in cel mai scurt timp. Pentru a nu pierde nicio "firimitura", urmati explicațiile noastre scrise, fotografiile si videoclipul.
Pentru un desert sau gustare, o specialitate direct din Brazilia: Queijadinhas! Briose facute cu nuca de cocos si un ingredient la care nu v-ati gandit niciodata ... Parmezan! Da, parmezan intr-o reteta dulce! Nu va faceti griji, abia il simtim si pe...
Redactor responsabil care abia așteaptă iarna pentru a mânca raclette! Pasionată de gastronomie și mereu în căutarea unor noi delicii culinare, am studiat mai întâi dreptul înainte de a mă întoarce la prima mea dragoste: gustul produselor bune și plăcerea de a împărți la masă :)
Comentarii