Pentru un desert sau gustare, o specialitate direct din Brazilia: Queijadinhas! Briose facute cu nuca de cocos si un ingredient la care nu v-ati gandit niciodata ... Parmezan! Da, parmezan intr-o reteta dulce!
Nu va faceti griji, abia il simtim si pe de alta parte, aduce o nota aparte care creeaza dependenta :-)
Ingrediente
Numarul de porții: 8
Materiale
forme pentru briose
Preparare
Se amesteca nuca de cocos rasa cu laptele de nuca de cocos. Se lasa timp de 30 de minute la temperatura camerei.
Preincalziti cuptorul la 180° C. Adaugati laptele condensat indulcit, ouale, parmezanul, untul si faina si amestecati bine. Adaugati praful de copt si amestecati.
Turnati amestecul in cupele de briose. Puneti in cuptor la 180° C timp de 25 de minute. Verificati daca s-au copt, scoateti-le din cuptor si lasati-le sa se raceasca inainte de le scoate din forme.