Ardei capia copti, in otet

Altele
Foarte ușor
10 min

Ingrediente

6

Preparare

  • Se aleg si se spala ardeii. Se coc si se presara cu sare groasa; se lasa cateva minute acoperiti cu un capac . Se decojesc si se desfac fasii.
  • Se curata foarte bine de samburi, fara insa sa-i clatiti cu apa . Intr-o craticioara se fierb in clocot pret de 2 minute otetul, zaharul, semintele de mustar . Saramura se toarna peste ardeii copti si se lasa sa se patrunda 30 de minute.
  • Ardeii se pun apoi in borcane, usor presati, si se acopera cu saramura obtinuta Se pun capacele si se depoziteaza in camara.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Extraordinari de buni

am gătit această rețetă
abuz

Monica Alexandra

Acum fac și eu.ms pentru rețetă

abuz

anonymous

Comentariul tău:astazi incerc si eu

abuz

anonymous

Astazi am sa fac si eu:)

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Interesant

abuz

anonymous

Bv

abuz

anonymous

Supperrrrrrrrrrrrr

abuz