Ardei bulgaresti la borcan
Ingrediente
6
Cost estimat: 0.5Euros€ (0.08€/porție)
Rețete inrudite
Coleslaw - salata de varza si morcov
Preparare
Preparare10 min
Gătire2 min
- Mai intai spalam bine ardeii iuti in 2 - 3 ape . Coditele le scurtam. Punem apa la fiert intr-o cratita , adaugam dupa gust sare, otet si zahar si lasam sa dea in clocot.
- Cand a dat in clocot punem in ei ardeii iuti unde ii vom lasa circa 1-2 minute pana isi schimba putin culoarea ( ei devin mai palizi ). Ii scoatem din cratita si ii asezam in borcane ( daca ii oparim in lichid ardeii se pot aseza mult mai usor in borcanase ).
- Lasam sa dea lichidul din nou in clocot si asa fierbinte il turnam peste ardei . Capsam borcanele si le asezam intre paturi pana a doua zi dupa care le mutam in camara pe raft.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 14Kcal
- Carbo: 2.7g
- Grăsimi: 0.1g
- Grăsimi sat.: 0g
- Proteine: 0.2g
- Fibre: 0.5g
- Zahăr: 2.7g
- SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (45g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: