Petitchef

Ardei iuti in otet

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1/2 kg ardei iuti

~500 ml otet 9%

~500 ml apa

1 lingura zahar

1 lingura sare

1 lingura boabe de mustar

Preparare

  • Ardeii iuti se spala in 2-3 ape, apoi se indeasa bine in borcan(e). Separat se amesteca apa si otetul, boabele de mustar, zaharul si sarea, apoi se toarna in borcan.
  • Daca este nevoie se mai completeaza cu apa si otet in proportie de 1:1, astfel incat ardeii iuti sa fie complet acoperiti cu solutie.
  • Se sigileaza borcanul(ele) si se pastreaza intr-un loc racoros si intunecos.

Poze

Ardei iuti in otet, poza 1Ardei iuti in otet, poza 2



Comentarii:

06/11/2013

Ma apuc si eu de pus!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/09/2013

Super felicitari

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/10/2013

Retete adevarate!excelente!

(0) (0) Abuz
09/09/2013

Beton

(0) (0) Abuz
06/11/2012

Fb

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Ardei iuti in otet
Ardei iuti in otet
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ardei iuti la borcan
Ardei iuti la borcan
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii7 motive sa consumam ardei grasi7 motive sa consumam ardei grasi

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: