Petitchef

Ardei iuti in otet

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ardeii iuti se spala in 2-3 ape, apoi se indeasa bine in borcan(e). Separat se amesteca apa si otetul, boabele de mustar, zaharul si sarea, apoi se toarna in borcan.
  • Daca este nevoie se mai completeaza cu apa si otet in proportie de 1:1, astfel incat ardeii iuti sa fie complet acoperiti cu solutie.
  • Se sigileaza borcanul(ele) si se pastreaza intr-un loc racoros si intunecos.


Poze

Ardei iuti in otet, poza 1
Ardei iuti in otet, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

06/11/2013

Ma apuc si eu de pus!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/09/2013

Super felicitari

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/10/2013

Retete adevarate!excelente!

(0) (0) Abuz
09/09/2013

Beton

(0) (0) Abuz
06/11/2012

Fb

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ardei iuti in otet
Ardei iuti in otet
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ardei iute in otet cu sau fara sare
Ardei iute in otet cu sau fara sare
6 porții
20 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Quiche de ardei si chorizo
Quiche de ardei si chorizo
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014 Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014 O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.