Petitchef

Pasta de gogosar cu ardei iute

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 kg gogosari

10 ardei iuti

1 lingurita sare

2/3 cana zahar

100 ml otet

Preparare

  • Gogosarii si ardeii iuti se macina fie intr-un mixer fie in masina de tocat.
  • Se pun la fiert gogosarii, ardeii, impreuna cu zaharul si otetul. Se fierbe pana apa lasata de gogosari se evapora si se formeaza o pasta rosie si groasa.
  • Se pastreaza in borcane sterilizate.

Întrebări:




Comentarii:

26/08/2013

Minunata

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Pasta de gogosari( sau ardei kapia)
Pasta de gogosari( sau ardei kapia)
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pasta de ardei capia si gogosari
Pasta de ardei capia si gogosari
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pasta de ardei copti (roasted peppers spread)
Pasta de ardei copti (roasted peppers spread)
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiCateva cuvinte despre...pasta misoCateva cuvinte despre...pasta miso7 motive sa consumam ardei grasi7 motive sa consumam ardei grasi

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: