Petitchef

Ardei Iuti in Otet

Aperitiv
6 porții
10 min
Foarte ușor
14 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 0.49 (0.08€/porție)

Preparare

  • Ardeii iuti ii spalam bine si ne apucam sa ii feliem. II clatim apoi in apa sa mearga in mare samburii .
  • Asezam apoi feliile de ardei in borcanase si in fiecare borcanas punem 1 lingura mare de sare grunjoasa si 1 lingura mare de zahar.
  • Deasupra turnam otet pana borcanasul se umple . Capsam si dam borcanul la camara. Simplu si foarte bun .

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (29g)
Calorii: 14Kcal
  • Carbo: 2.7g
  • Grăsimi: 0.1g
  • Grăsimi sat.: 0g
  • Proteine: 0.2g
  • Fibre: 0.5g
  • Zahăr: 2.7g
  • SmartPoints: 1

Poze

Ardei Iuti in Otet, poza 1
Ardei Iuti in Otet, poza 2
Ardei Iuti in Otet, poza 3
Ardei Iuti in Otet, poza 4

Întrebări:




Comentarii:

24/08/2013

Ideala reteta si eu fac la fel si folosesc zeama la diverse. doar ca eu in loc de zahar pun miere

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014 Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014 O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.