A topit untul in MO si l-a lasat la racit, l-a mixat bine impreuna cu zaharul pina am obtinut o spuma, am mixind incontinuu am adaugat oul, apoi galbenusul si esenta de vanilie, faina si praful de copt si am mixat la viteza cea mai mare pina s-au amestecat bine toate ingredientele.
Formam o mingiuta din aluatul obtinut si-l punem in frigider pentru cel putin 30 de minute . Scoatem aluatul de la frigider si intindem cu ajutorul sucitorului o foita subtire de circa 2/3 mm, e indicat sa intindem aluatul pe o coala de hirtie de copt.
Cu ajutorul unei forme sau al unui pahar, decupam cerculetele din aluat, facem in mijloc cu degetul o gaurica , apoi am umplut cu dulceata de smochine in care am pus si un piscot sfarimat de frica sa nu iasa din biscuite la caldura cuptorului, acoperim cu alt disc din aluat, presam bine pe marginea de linga umplutura, apoi am decupat din nou, de aceasta data cu o forma de floricica.
A pus biscuitii in tava tapetata cu hirtie de copt, le-a pus in frigider, timp in care a preincalzit cuptorul la 180 de grade, bagam pe rind tavile in cuptor si lasam timp de 10-12 minute, depinde de cuptor, nu exagerati, ca dupa aia nu veti mai obtine biscuiti fragezi.
Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca bine, apoi a pus intr-o punga o bucata de ciocolata amaruie, am pus-o intr-o tigaie cu apa fierbinte si a framintat cu degetele ciocolata, pina aceasta s-a topit. A facut o mica gaurica in punga cu ajutorul unei scobitori si musafiri nepoftiti la usada asa ca, am preferat sa-i decorez cu cea mai mare viteza, decit sa se raceasca ciocolata si sa o iau de la capat. Gata povestea biscuitilor umpluti si o poza cu un biscuite rupt in doua.