Avem gustarea perfecta pe care toata familia o va iubi!
Caramel si ciocolata cu lapte, totul pe o baza de biscuiti, crocanta si delicioasa.
Pas cu pas, urmati toti pasii pentru a face aceasta reteta gratie explicatiilor noastre scrise, fotografiilor si videoclipului nostru ↓
Ingrediente
18
Pentru biscuiti :
Glazura :
Caramelul :
Preparare
Aluatul sablée : Amestecati untul moale, zaharul, sarea si extractul de vanilie. Adaugati un ou si amestecati.
Adaugati faina in mai multe transe.Incepeti sa amestecati cu un tel si terminati cu mainile.
Infasurati aluatul in folie alimentara: faceti o bila din el si aplatizati-l. Puneti la frigider timp de 15 minute.
Intindeti aluatul pe o suprafata de lucru pudrata cu faina. Taiati dreptunghiuri de 9 x 4 cm.
Adaugati benzi mici de 0,5 x 9 cm deasupra dreptunghiurilor de aluat, apasand ferm pentru a le lipi impreuna.
Coaceti 10 minute in cuptor la 180° C, apoi lasati să se raceasca complet.
Se amesteca totul timp de aproximativ 10 minute pana cand amestecul se rumeneste usor.
Umpleti interiorul biscuitilor cu caramel. Lasati sa se raceasca timp de 15 minute. Umpleti apoi interiorul cu ciocolata cu lapte topita si dati la frigider timp de 15 minute.