Petitchef

Bulgari de zapada

Altele
6 porții
10 min
10 min
Foarte ușor
435 Kcal

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 cana de nuca de cocos

1 cana faina

1 1/4 cana zahar pudra

varf de cutit de sare

6 linguri unt,la temperatura camerei

1 zahar vanilat

4 lingurite lapte

Preparare

  • Pune in food processor 1/2 cana nuca de cocos,faina,sarea si 1/4 cana de zahar.Adauga untul si zaharul vanilat,iar cand s-a format un aluat fa bilute in palma.Bilutele sa fie uniforme ca sa se coaca in acelasi timp.
  • Se dau bilutele la cuptorul preincalzit si se tin cam 15 minute,pana se intaresc,dar inca fragede.
  • Scoate tava din cuptor si lasa-le sa le raceasca.
  • Intr-un bol amesteca laptele cu zaharul pudra si da bilutele prin el apoi tavaleste-le prin nuca de cocos ramasa.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (109g)
Calorii: 435Kcal
  • Carbo: 41.8g
  • Grăsimi: 25.2g
  • Grăsimi sat.: 19.6g
  • Proteine: 6.3g
  • Fibre: 6.2g
  • Zahăr: 14.8g
  • ProPoints: 12
  • SmartPoints: 20

Întrebări:




Comentarii:

Florica, 02/10/2020

Excelente ! Multumesc pentru Reteta !

(0) (0) Abuz
29/12/2015

Cum sa procesam daca nu avem fut processor?

(3) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv oameni de zapada
Aperitiv oameni de zapada
6 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura bulgari de zapada - ho labda
Prajitura bulgari de zapada - ho labda
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Figurine de craciun
Figurine de craciun
6 porții
1h20m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Bezele Caciula lui Mos Craciun
Bezele Caciula lui Mos Craciun
15 porții
1h45m
Ușor
5 / 5
Rețetă Caise gratinate
Caise gratinate
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulou cu Oreo
Rulou cu Oreo
10 porții
2h15m
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.