Petitchef

Bulgari de zapada

Altele
6 porții
10 min
10 min
Foarte ușor
560 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 5.85 (0.97€/porție)

Preparare

  • Pune in food processor 1/2 cana nuca de cocos,faina,sarea si 1/4 cana de zahar.Adauga untul si zaharul vanilat,iar cand s-a format un aluat fa bilute in palma.Bilutele sa fie uniforme ca sa se coaca in acelasi timp.
  • Se dau bilutele la cuptorul preincalzit si se tin cam 15 minute,pana se intaresc,dar inca fragede.
  • Scoate tava din cuptor si lasa-le sa le raceasca.
  • Intr-un bol amesteca laptele cu zaharul pudra si da bilutele prin el apoi tavaleste-le prin nuca de cocos ramasa.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (108g)
Calorii: 560Kcal
  • Carbo: 43.5g
  • Grăsimi: 36.6g
  • Grăsimi sat.: 9.6g
  • Proteine: 10.8g
  • Fibre: 3.8g
  • Zahăr: 13.3g
  • ProPoints: 15
  • SmartPoints: 20

Întrebări:




Comentarii:

Florica, 02/10/2020

Excelente ! Multumesc pentru Reteta !

(0) (0) Abuz
29/12/2015

Cum sa procesam daca nu avem fut processor?

(3) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv oameni de zapada
Aperitiv oameni de zapada
6 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura bulgari de zapada - ho labda
Prajitura bulgari de zapada - ho labda
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fursecuri ?domino? ®laura s.
Fursecuri ?domino? ®laura s.
10 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bezele caciula lui mos craciun
Bezele caciula lui mos craciun
15 porții
1 h 45 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Raw brownie
Raw brownie
10 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartă brăduț pentru crăciun
Tartă brăduț pentru crăciun
6 porții
1 h 57 m
Ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.