1. Se lasa la inmuiat nucile cu 6-7 ore inainte, pentru a putea forma ulterior o pasta. 2. Se amesteca la blender nucile, curmalele, menta, uleiul de cocos. 3. Se modeleaza bulgarasi din pasta obtinuta. 4. Bilutele se tavalesc prin fulgii de nuca de cocos
Nu inteleg pentru ce deranjul. Atat nucile cat si curmalele pot fi mancate separat si sunt minunate. Numai de dragul de a scoate pe piata o " reteta " bio?
Comentarii (11):
Am gatit aceasta reteta dar, nu am pus la inmuiat nucile
Intteresant,de incercat
Cred ca sint gustosi,pe linga faptul ca sint sanatosi
Am citit, ma duc sa-i fac.
Nu inteleg pentru ce deranjul. Atat nucile cat si curmalele pot fi mancate separat si sunt minunate. Numai de dragul de a scoate pe piata o " reteta " bio?
Sunt foarte buni.
Ok
Sper sa reusesc sa prepar si eu bulgarasii.
Excelent!!!
Este o reteta care am incercato doar o singura data si chiar mia iesit din prima ,si este un desert usor de preparat si simplu