Petitchef

Coltunasi cu carne de pui

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Carnea se fierbe si se paseaza. Se amesteca cu galbenusul, sarea si mararul tocat.
  • Din restul de ingrediente si apa cat cuprinde se framanta un aluat. Se intinde o foaie care se taie in patrate.
  • Pe fiecare patrat se pune compozitie de carne apoi se pliaza in forma de triunghi lipindu-se bine pe margini.
  • Se pun coltunasii la fiert in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata se scurg si se amesteca cu unt topit.

P ptitchef_generic





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui in crusta de mustar si ierburi de Provence
Pui in crusta de mustar si ierburi de Provence
6 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: