Petitchef

Compot proaspat de rabarbura

Altele
4 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
10-12 tije de rabarbura,

800 ml apa,

3-4 linguri zahar,

menta uscata, 1 vanilie

Preparare

  • Curatam tijele de rabarbura, le taiem bucatele, le clatim cu apa. Separat intrun cratit punem la fiert 800 ml apa, adaugam zaharul, vanilia, cand clocoteste apa, adaugam tijele de rabarbura taiate
    bucatele, lasam sa dea in clocot 2-3 minute.
  • Se lasa compotul la racit se pune in pahare si se presara menta uscata deasupra, se serveste
    rece.

Poze

Compot proaspat de rabarbura, poza 1Compot proaspat de rabarbura, poza 2


Comentarii:

06/07/2013

Ma ajuta f.mult pentru ca nu stiam nimic despre felul cum se prepara rubarba. Multumesc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Compot de pere
Compot de pere
8 porții
48h20m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Compot de gutui - birsalma befott
Compot de gutui - birsalma befott
12 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Compot de rubarba
Compot de rubarba
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Compot de gutui
Compot de gutui
10 porții
1h40m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Alfajores- renumitele fursecuri latino-americane
Alfajores- renumitele fursecuri latino-americane
7 porții
1h5m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Milkshake cu banana
Milkshake cu banana
1 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: