Petitchef

Compot proaspat de rabarbura

Altele
4 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Curatam tijele de rabarbura, le taiem bucatele, le clatim cu apa. Separat intrun cratit punem la fiert 800 ml apa, adaugam zaharul, vanilia, cand clocoteste apa, adaugam tijele de rabarbura taiate
    bucatele, lasam sa dea in clocot 2-3 minute.
  • Se lasa compotul la racit se pune in pahare si se presara menta uscata deasupra, se serveste
    rece.


Poze

Compot proaspat de rabarbura, poza 1
Compot proaspat de rabarbura, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

06/07/2013

Ma ajuta f.mult pentru ca nu stiam nimic despre felul cum se prepara rubarba. Multumesc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Compot de gutui
Compot de gutui
10 porții
1 h 40 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Negresa fara unt
Negresa fara unt
6 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Clatite marmorate
Clatite marmorate
8 porții
1 h 32 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Compot de rubarba
Compot de rubarba
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Compot de gutui - birsalma befott
Compot de gutui - birsalma befott
12 porții
50 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Compot de pere
Compot de pere
8 porții
2 days 20 m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei