-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu praz
-
Rețete conopidă și praz
-
Sufleu de conopida, praz si mozarella
Sufleu de conopida, praz si mozarella
Preparare
-
Fierbem conopida timp de 5-7 min in apa cu sare. O scurgem si o scoatem pe un platou. Desfacem buchetelele de conopida.
-
Pregatim un vas termorezistent, pe care il ungem cu putin unt.
-
Asezam buchetelele de conopida in vas.
Taiem prazul rondele, pe care le asezam peste conopida.
-
Intr-un bol, batem bine ouale, frisca lichida si smantana; condimentam cu sare si piper. Turnam peste conopida si praz.
-
Acoperim totul cu felii de mozarella si dam la cuptor, la 360F, timp de aproximativ 50-60min.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Excelenta !
360 grade fahrenheit? Pe bune ?!?!? 180 grade Celsius
Acoperim vasul cu capac inainte de a-l baga la cuptor, sau nu?
Bun
Excelenta reteta! cunosteam reteta doar cu conopida, dar cu praz e si mai buna!