Petitchef

Sufleu de conopida, praz si mozarella

Felul principal
2 porții
30 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

- 1 conopida

- 1 praz

- 3 oua

- 250-300ml smantana

- 125ml frisca lichida(neindulcita)

- sare, piper

- mozarella

Preparare

Etapa 1

Fierbem conopida timp de 5-7 min in apa cu sare. O scurgem si o scoatem pe un platou. Desfacem buchetelele de conopida.

Etapa 2

Pregatim un vas termorezistent, pe care il ungem cu putin unt.

Etapa 3

Asezam buchetelele de conopida in vas.
Taiem prazul rondele, pe care le asezam peste conopida.

Etapa 4

Intr-un bol, batem bine ouale, frisca lichida si smantana; condimentam cu sare si piper. Turnam peste conopida si praz.

Etapa 5

Acoperim totul cu felii de mozarella si dam la cuptor, la 360F, timp de aproximativ 50-60min.




Comentarii:

08/03/2012

Excelenta reteta! cunosteam reteta doar cu conopida, dar cu praz e si mai buna!

(0) (0) Abuz
24/01/2017

Acoperim vasul cu capac inainte de a-l baga la cuptor, sau nu?

(0) (0) Abuz
03/10/2015

360 grade fahrenheit? Pe bune ?!?!? 180 grade Celsius

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
11/01/2017

Excelenta !

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
15/02/2015

Bun

(0) (0) Abuz


Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale