Petitchef

Conopida cu maioneza

Antreuri
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Conopida se spala si se desface in buchetele.Se pune un vas cu apa si sare la fiert iar cand apa da in clocot se adauga conopida si se fierbe cateva clocote.
  • Conopida ar trebui sa ramana “al dente”.
  • Se scurge bine de apa si se lasa sa se raceasca.
  • Se toaca marunt si se amesteca cu maioneza ,sare,piper, zeama de lamaie dupa gust si smantana.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:




Comentarii:

12/12/2016

EU MAI ADAUG 2-3 CĂȚEI DE USTUROI ZDROBIȚI

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
cnstantin, 11/12/2016

Fffbun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/12/2016

E ok

(0) (0) Abuz
12/12/2016

F. bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Conopida cu maioneza de mustar
Conopida cu maioneza de mustar
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Conopida cu maioneza
Conopida cu maioneza
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Conopida cu maioneza si usturoi
Conopida cu maioneza si usturoi
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chec cu ciocolata si... maioneza
Chec cu ciocolata si... maioneza
8 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Romanesco – conopida martiana Romanesco – conopida martiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei